Lokalna samouprava finansira odlazak 49 osnovaca na more

VRANJE

U gradskoj kući u Vranju organizovan je susret sa roditeljima osnovaca koji će sredinom jula ići u Baošiće u Crnoj Gori, gde Crveni krst ima svoje odmaralište.

Grad Vranje je prošle godine prvi put organizovao odlazak đaka na letovanje, a protekle zime u vreme školskih ferija i boravak na Besnoj Kobili, rekao je gradonačelnik Slobodan Milenković.

,,Pozvali smo vas da se upoznamo i predočimo sve tehničke detalje, kako biste imali vremena da pripremite decu za odlazak na more. Sa decom će na moru boraviti i stručni saradnik, Slađana Arizanović i dr Marko Ivančov, tako da nemate razloga za brigu“, rekao je gradonačelnik

Gradska većnica Zorica Jović je istakla da joj je drago što će i ove godine 49 đaka iz osnovnih škola sa teritorije grada Vranja, deo letnjeg raspusta, od 7. do 18. jula, provesti na moru.

Decu su izabrale pedagoško-psihološke službe i uprave škola.

Većnica je rekla da će za decu biti organizovani različiti sadržaji, poput kreativnih radionica, tako da će đaci biti u prilici da steknu i nova saznanja.

Na sastanku je prikazan je i promo film o odmaralištu Crvenog krsta u Baošićima. Grad Vranje je za odlazak osnovaca na letovanje izdvojio milion i 400 hiljada dinara.

Sastanku je prisustvovao i sekretar Crvenog krsta Tomislav Stefanović.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека