Listama „Zavetnika“ i „Metle“ nedostaje po 37 potpisa

LESKOVAC

Radna grupa Gradske izborne komisije nakon uvida u podnetu dokumentaciju za lokalne izbore u Leskovcu ustanovila je da Izbornoj listi kandidata za odbornike Skupštine grada Leskovca pod nazivom „Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici“ nedostaje 37 pravno valjanih potpisa. Isti broj potpisa nedostaje i lisiti „Metla 2020 – Živi zid“, s tim što ova koalicija mora da dostavi i koalicioni sporazum potpisan od strane ugovornica i overen od strane javnog beležnika. Rok za ispravku je 48 časova.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
vučićevi sateliti
vučićevi sateliti
3 godine pre

Hvala Bogu pa im fale potpisi, nije ovaj narod još toliko lud (mada su uspeli poprilično da mu isperu mozak) da pruža podršku ovim fašistima Zavetnicima, za koje i ptice na grani znaju da služe da šire mržnju, lažne vesti i da “pokupe” glasove nezadovoljnih ljudi, da slučajno ne glasaju za neku drugu stranku koju SNS smatra svojim protivnikom.
Ovakve stranke su i Levijatan i POKS, a ima ih još. Videli od Dveri kako mogu populistički da šire mržnju prema nekim grupacijama koje su već ugrožene, i da u tom klasičnom fašističkom maniru vrše propagandu i šire moralnu paniku da skrenu pažnju naroda sa stvarno bitnih tema (npr. sa toga da smo sve siromašniji i da cene svega rastu a plate ostaju iste! da smo sve više samo kolonija Zapada i Istoka, da smo postali zemlja Trećeg sveta) i da nađu jednog “krivca” za to što nam je život sve nepodnošljiviji.

Saša
Saša
3 godine pre

Poštovani,ti si, što bi Vlasotinčani rekli:”Za kod Najdana”.

retrogradne snage
retrogradne snage
3 godine pre

Leskovac je talac Zike, Gojka, Meska i Gordane.

smena vlasti za vasu decu
smena vlasti za vasu decu
3 godine pre

Postovani gradjani, ako citate, shvatite da je mazohisticki to sto radite protiv sebe ne cineci nista za sebe, dopustajuci da kao vlast radi za vasu decu. Pa nece niko vasoj deci da pokloni vile, avione koje su prigrabili od narodnih VASIH PARA za svoju decu. Vasa deca nisu invalidi. Nek otvore konkurse, nek ukinu prodaju diploma,nek prestanu zaposljavanje prostitucijom,nek se ne mesaju u tendere, u kadriranje i eto boljitka za nasu decu. Vasoj ce deci biti bolje, cim izadjete na glasanje, da smenimo ovu bahatu vlast. Jos nisu naucili da govore i malo im dva mandata. Terajte ove!