Lider iz Kruševca neumoljiv

LEBANE-LESKOVAC

Na srpskoligaškom ,,Istoku” ništa novo. Vodeći Trajal ne popušta, već dodaje gas i punom brzinom juri ka prvom mestu kako bi prvi presekao pobedničku vrpcu. Koliko su ,, gumari” moćni najbolje su videli fudbaleri bošnjačkog Jedinstva koji su igrali na njihovom terenu i doživeli pri tom katastrofalan poraz. Kruševljani su bili neumoljivi i sa 6:1 slavili pobedu.
Moravac Orion ovog proleća ne blista. Da li su početni rezultati odraz nepoznavanja ekipe i mentaliteta fudbalera od strane novog trenera, Vladimira Pantelića, koji je stigao zimus u Mrštane ili je nešto drugo u pitanje. U ovom kolu gostovali su niškom Bubnju i izgubili minimalnim rezultatom 1:0 za Nišlije . Fudbaleri Car Konstantina je do pobede su došli, a da kazaljka na satu nije prošla ni ceo minut, a golman Moravca morao je da vadi loptu iz mreže.
Radan iz Lebana izgleda da ima ozbiljnijih problema u igračkom kadru, što je osnovni razlog da im za sada ne cvetaju ruže. Trener Dragan Momirović nema veliki izbor kvalitetnih igrača, tako da ovi rezultati su, možda, i pravi odraz snaga i vrednosti kvaliteta srpskoligaša iz Lebana. Koliko su nemoćni domaći fudbaleri najbolje se videlo u nedelju kada su snage odmerili sa ekipom Tabane 1970, koja je jedan od najozbiljnijih kandidata kojima preti prelazak u niži stepen takmičenja. Mreže oba golmana su ostale netaknute, a fudbaleri Radana posle ovog remija na svom terenu ulaze u grupu ekipa koje će do kraja prvenstva strepeti za svoj status.
Rezultati 18.kola: Rtanj – Pukovac 0:1, Trajal – Jedinstvo (B) 6:1, Car Konstantin – Moravac Orion 1:0, Sinđelić – Budućnost 0:0, Trstenik PPT – Radnički 2:2, Ozren – Dunav 0:1, Radan – Tabane 1970 1:1, Jedinstvo (P) – Timok 1:3.
Sledeće kolo na programu je u subotu od 16 časova. a sastaju se: Jedinstvo (P) – Rtanj, Timok – Radan, Tabane 1970 – Ozren, Dunav – Trstenik PPT, Radnički – Sinđelić, Budućnost – Car Konstantin, Moravac Orion – Trajal, Jedinstvo (B) – Pukovac.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare