Levi bek “Radnika” Faton Džemailji igra za reprezentaciju Albanije

SURDULICA

 

Faton Džemailji, levi bek surduličkog “Radnika” igraće narednog vikenda u dresu reprezentacije Albanije (U 21) u mečevima protiv reprezentacije Malte.

Nakon poziva Fudbalske federacije Albanije, usledilo je i odobrenje FK Radnik, te i oslobađanje igrača u periodu od 12. do 20 novembra, kada će Džemailji boraviti u Albaniji i trenirati sa reprezentacijom svoje zemlje , a potom i odigrati prijateljske mečeve.

Faton Džemailji je u Radnik stigao prošle godine.

Rodom je iz Biljače kod Bujanovca, a u Surdulicu je stigao iz nemačkog bundesligaša Majnca.

“Faton je mlad, vredan momak koji ima potencija, a taj potencijal treba da pretvori u kvalitet. Ima odlične sportske atribute i treba mu verovati“ , hvali ga trener Radnika, Milan Milanović.

” Drago mi je što ću igrati u dresu reprezentacije Albanije i velika mi je čast da se iz Radnika uspeo da se izborim za reprezentativni dres . Zahvalan sam svim saigračima i ljudima u klubu koji mi daju punu podršku, a posebnu zahvalnost dugujem predsedniku kluba, gospodinu Stanislavu Tončevu, koji je otvoren za svaku saradnju i svima u klubu daje ogromnu podršku u svemu”, kratko kaže Džemailji.

Džemailjiju, koji je rođen 15.novembra 1998.godine, ovo će biti i najlepši rođendanski poklon nastup u dresu reprezentacije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare