Leto u Čairu Dečijeg kulturnog centra

NIŠ

Zabavno-kulturni program Dečijeg kulturnog centra ,,Leto u Čairu 2022.“ zvanično je počeo 18. jula. Koncerti i brojne dečije aktivnosti održavaju se svakog radnog dana od 19 sati na platou ispred Dečijeg centra u parku Čair sve do 26. avgusta.

                                    U okviru letnjeg programa, pored sportsko-rekreativnih dešavanja biće organizovan i niz kulturnih manifestacija, za decu ne samo iz Niša, već i za sve one koji u tom periodu posete naš grad, poručila je direktorka Dečijeg kulturnog centra Sandra Petković.

                                    „Letnji program počinje večeras sa plesnim klubom sa kojim će mališani moći da plešu a biće organizovane i radionice plesa.Naredne nedelje ugostićemo i Ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“.Oni će održati besplatan koncert koji je namenjen svim sugrađanima. Koncert tria iz Bakua predviđen je za 4.avgust. Oni rade i svoju muziku stvaraju u Norveškoj. Koncert organizujemo u sradnji sa Niškim kulturnim centrom. Sugrađani će imati priliku da vide šta trio radi i kakva se muzika sluša na severu Evrope“, kaže Sandra Petković.

                                  Letnji program Dečijeg kulturnog centra traje do kraja avgusta. Biće organizovane i sportske igre koje su namenjene deci uzrasta od 4 godine pa naviše.

                                Svi koncerti, kao i aktivnosti za decu koje se organizuju besplatni su za sve posetioce. O dešavanjima koja naknadno budu dogovorena, a deo su zabavno-kulturnog leta Dečijeg kulturnog centra Niš javnost će blagovremeno biti obaveštena poručuju iz Dečijeg kulturnog centra.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare