Leskovčanki Biljani račun od 27 dinara doneo stan: Sanjam od 15. godine svoj stan

LESKOVAC
Dobitnica trosobnog stana u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” Biljana Jovanović kaže za RTS da ni u najluđim snovima nije sanjala da će dobiti stan. Poručuje svima da šalju račune.

Biljani Jovanović je račun od svega 27 dinara doneo sreću i postala je vlasnica trosobnog stana u Bloku 63 na Novom Beogradu.


Navodi da joj je komšinica javila da je srećna dobitnica.

“Nisam ni sanjala, nisam ni gledala. Ko će u tolikim milionima da dobije“, kaže Biljana.

Ističe da ne zna šta je kupila za 27 dinara, koliki je iznos dobitnog računa. “Ne znam ni šta sam kupila, važno je da sam svaki račun kucala“, dodaje Biljana.

Kaže da je stalno igrala i slala račune.

“Od 15. godine sanjam da imam svoj lični stan. Izvinite, možda i ne znam šta pričam, ali ne znam ni gde se nalazim. Uzbuđenje je veliko. Popila sam i lek za smirenje”, poručuje Jovanovićeva.

Biljana ima 63 godine i radila je nekada u “Zdravlju”, a za deset meseci postaće penzionerka. Ističe da će stan dobro da dođe. Na pitanje šta će da radi sa stanom, kaže: “Valjda ću da budem Beograđanka, ne znam. Sad ne znam još ni da imam stan.”

Poručila je svima da učestvuju u nagradnoj igri.

“Ljudi, šaljite. Ja nisam ni sanjala, ni gledala izvlačenje. Ma ni u najluđim snovima nisam ni pomislila da ću možda da dobijem, pa sam dobila”, naglašava srećna dobitnica Biljana.

U četvrtom izvlačenju nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, pored Biljane Jovanović, stan je dobila i Branka Avramović.

Izvor: RTS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare