Leskovački savez sportova raspisao konkurs za sportske nagrade

LESKOVAC

Krovna organizacija svih sportskih klubova, sportskih organizacija i granskih sportskih saveza na teritoriji Grada Leskovca, Leskovački savez sportova, raspisao je konkurs za prijavu i predlaganje kandidata za Sportsku nagradu Leskovca za 2023. godinu. Ovo najznačajnije i najviše priznanje u oblasti sporta na teritoriji Grada Leskovca dodeljuje se u sledećim kategorijama:

  1. Najbolji sportski klub u 2023.
  2. Najbolji sportista u 2023.
  3. Najbolja sportistkinja u 2023-
  4. Najbolji trener u 2023.
  5. Sportska nada Leskovca za 2023.
  6. Sportski radnici – za rad i rezultate u 2023. Godini
  7. Sportski radnici, treneri i sportisti – za višegodišnji rad
  8. Za rad u drugim organizacijama za podršku sportu u 2023. godini
  9. Specijalno priznanje za razvoj i pormociju sporta

Srđan Stamenković, predsednik Leskovački savez sportovam kaže da predloge kandidata mogu podneti sportski klubovi i organizacije, sportisti, treneri, sportski radnici, pedagozi fizičke kulture, osnovne i srednje škole, najkasnije do petka 1. decembra 2023. godine.

„Uz prijave je potrebno dostaviti obrazloženje predloga, kao i rezultate ostvarene na zvaničnim takmičenjima i prvenstvima na regionalnom i nacionalnom nivou koje organizuje matični savez određenog kluba ili pojedinca. Podatke o ostvarenim rezultatima dostaviti uz potvrdu organizatora takmičenja, odnosno granske sportske organizacije na nacionalnom nivou.

Predloge kandidata možete dostaviti lično u prostorijama saveza u ulici Pana Đukića 18, prvi sprat od ponedeljka 20. novembra do petka 1. decembra (dve radne nedelje) u vremenu od 10 do 14 časova.“ (kraj)IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare