Leskovački radikali prozivaju naprednjake zbog nemara: Sanirajte spomenik borcima

LESKOVAC

Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Leskovcu poziva lokalnu naprednjačku vlast da odmah sanira spomenik palim borcima u ratovima 1991–1999.

“Smatramo da je u najmanju ruku nemarno to što se spomenik koji je svečano otkriven 10.1.2020. i za koji su građani Leskovca platili više od 400.000 dinara, posle manje od godinu dana nalazi u veoma lošem stanju. Borci, koji su dali svoje živote za naš grad i našu državu, zaslužuju barem pristojan spomenik.


Srpski radikali su svesrdno podržali ideju podizanja spomenika palim borcima jer smatramo da je to najmanje što grad može da uradi kako bi se odužio našim junacima, ali, sa druge strane, ne možemo da sedimo skrštenih ruku i posmatramo kako taj isti spomenik propada posle manje od godinu dana zbog nemarnosti i neodgovornosti lokalne vlasti.
Gospodo naprednjaci, ne brukajte se! Ne dozvolite da usled vaše nemarnosti propadne ovo spomen-obeležje u centru Leskovca”, navodi se u saopštenju SRS.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Јужна пруга
Јужна пруга
3 godine pre

Šta god su takli, propalo je posle 6 meseci… Švajcarska bi propala da je ovi vode posle godinu dana…. Kako mi jošš postojimo, meni zaista nije jasno….

Jeca
Jeca
3 godine pre

A šta mu fali?

Gaci Manojlo
Gaci Manojlo
3 godine pre
Odgovori  Jeca

Prvo mu, Jeco, fali, što izgleda kao boźe me oprosti pisoar. Taj koji ga je projektovao nije ni prošao pored umetničke škole a kamoli nekog fakulteta umenosti. Drugo, pre godinu dana je bio bele boje, a sad je – koje boje, Jeco, pametnice botovska?