Leskovački PUPS podržava Aleksandra Vučića

LESKOVAC

GO PUPS-a Leskovac pruža snažnu i bezrezervnu podršku predsedniku Srbije Alesksandru Vučiću u njegovoj borbi protiv kriminalnih grupa, tajkuna i mafijaških klanova, u borbi za normalnu, pristojnu i ekonomski snažnu Srbiju, saopšteno je danas.


” Na ovaj način Gradski odbor PUPS-a Leskovac se pridružuje GO SNS-a Leskovac u podršci predsedniku.
GO PUPS-a Leskovac ima puno poverenje u politiku koju predsednik sprovodi, politiku koja građane Srbije vodi u bolji život i sigurnu budućnost. Predsednik Aleksandar Vučić ima ogromnuu podršku svih građana Republike Srbije a posebno penzonera. Njegova stalna briga za najstarije građane se pokazala još jedanput najavom povećanja penzija i jednokratnom pomoći od 20.000,00 dinara.
Podrška predsedniku, kakvu još nijedan predsednik nije imao do sada, je iskazana i dokazana na izborima, i svakodnevno se potvrđuje postignutim rezulatima koji su vidljivi na svakom koraku. Predsednik je Srbiji vratio ugled kakav zaslužuje, život se vratio u gradove i sela širom zemlje.
Samo odgovoran političar kakav je Aleksandar Vučić, vodi zemlju putem prosperiteta”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora PUPS Leskovac.

                                       
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare