Leskovački JP Urbanizam dobio prvu nagradu za rodno odgovorno uređenje trga

LESKOVAC


Na 32. Međunarodnom Salonu urbanizma koji se održava u Nišu od 08. do 11. novembra 2023. godine, Javnom Preduzeću Urbanizam i izgradnja Leskovac dodeljena je prva nagrada u kategoriji urbanistički projekti i realizacije za rad Realizacija UP-a za Blok 1 u Leskovcu, uređenje trga, parka sa aspekta rodno – odgovornog procesa urbanističkog planiranja javnog prostora, saopšteno je danas.

U ovoj kategoriji su učestvovala 24 rada od 138 koliko je bilo ukupno prijavljeno. (kraj) SG/SA

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
7 meseca pre

Sve što se u ovoj državi kritikuje dobija nagrade jer bi u protivnom ispalo da je vlast koja je namestila tender(e)svojim poslušnicima i finansijerima stranke na vlasti ispali nesposobni zbog kašnjenja odstupanja od projekta i uopšte lošeg projektovanja odnosno lošeg rešenja postojećeg trga ili bilo čega drugog što ova vlast radi sa svojim nesposobnim kadrovima jer na kraju u svakom projektu završnu odluku donosi jedan čovek u načelu što je uvek po difoltu loše za ono za šta se donosi.Drugim rečima jedan odlučuje svi ostali potvrđuju iako nije dobro,a ko god sumnja u sud glavnog i jedinog biva odstranjen i po pravilu proganjan vređan omalovažavan i na kraju mu obično budu uskraćeni osnovni uslovi za življenje tj.bude isteran sa posla a i neretko krivično gonjen jer i sami znamo da je sve u ovoj državi ispolitizovano odlukom jednog čoveka i svih njegovih sledbenika krivih za sve što nam se dešava kao i prvo navedenog.U manjku protivnika(jer svi odoše od nas jer smo mnogo dobri i “pošteni”)vlast gazi sve svoje građane koji misle svojom glavom i nisu podkupljivi kao većina ovih koji na vlast dođoše 2012 sa jedva kojom diplomom a danas se hvale kako na sledećim izborima na njihovim listama samo intelektualci(diplome za poslušne)iako većina nije ni za štalu.Dokle god je sirotinja u glavi biće sirotinja i u džepu i moći će da ih kupi neki Vučić ili Cvetanović za sitne pare dok se ovi glavni bogate do enormnih granica jer su pre toga državu i privredu kakvu takvu u njoj ratovima uništili sada isti ti uz pomoć svojih kumova i pobratima kupuju iste te propale firme koje su svojim nesposobnošću i politikom uništili a optužuju neke druge da su krivi za sve što se dešava u državi.
Narod slabo razume jer škole slabo ima s onaj ko ima ili je otišao u svet jer ne želi da ima posla i gubi vreme sa fukarom a ko nije on se stopio sa sivilom oko njega jer sirotinja uvek ima cenu dok moralan čovek ima dostojanstvo tj.obraz.

Zadnji put uredio 7 meseca pre Potop