Leskovački DS: Lažeš, Vučiću!

LESKOVAC

“Građani Leskovca su već navikli na svakojake laži SNS-a i njihovog predsednika Aleksandra Vučića”, navodi Gradski odbor DS u Leskovcu u svom saopštenju.

” Međutim, izjava nekoga ko sebe naziva predsednikom Srbije a koja glasi „da prethodna vlast, pre SNS-a, nije otvorila nijednu fabriku“ zaslužuje posebno mesto u istoriji političkog beščašća Srbije.
Dakle, istina je sledeća:

  1. Prethodna vlast, na čelu sa DS-om, uspela je da, za samo tri godine vlasti, otvori sedam fabrika sa više od 5. 000 novih radnih mesta.
  2. Prethodna vlast, na čelu sa DS-om, u Leskovac je dovela JURU, DŽINSI, FALKE, AUTO STOP, BONTO ITALIJANO i ostale fabrike u kojima danas rade građani Leskovca.
  3. Prethodna vlast na čelu sa DS-om, iza sebe je ostavila projekte o kojima SNS može samo da priča laži ili pravi makete za decu i lakoverne.

Takođe istina je i sledeća:

  1. Otkako je SNS preuzela vlast, u Leskovac nije došao nijedan strani investitor, sve do danas, kada je posao najzad dobilo par stotina radnika.
  2. Jedine dosadašnje investicije SNS-a bile su čučavac na groblju, turski butik i kineska prodavnica.
  3. Dosadašnja obećanja Aleksandra Vučića iznosila su više od 12 000 novih radnih mesta, od čega je tek danas ostvaren tek neki procenat.

Danas, kada je zbog katastrofalne politike SNS-a iz Leskovca pobeglo više od15 000 ljudi, kada Leskovac postaje i „dolina gladi“ i „čekaonica za smrt“, demokrate Leskovca složno poručuju nekome ko sebe predstavlja predsednikom Srbije: LAŽEŠ, VUČIĆU!, navodi leskovački DS u saopštenju upućenom medijima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare