Leskovačka Sloga ugasila svetlost

LESKOVAC-BOJNIK-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC-MEDVEĐA
Ekipa Svetlosti iz Badnjevca je izuzetno kvalitetna ekipa koja pogotovu dobro igra na gostujućim terenima. Čvrsta odbrana, sa srednjim redom koji zna i ume da demontira igru svog rivala, po pravilu prave puno problema svojim rivalima. Tako je bilo i podno Hisara na igralištu Sloge koja je kao domaćin dočekala ekipu zonaša iz Badnjevca. Međutim ekipa Sloge već u prvom delu utakmice dobro taktički vođena sa klupe uspela je da ,,ugasi” Svetlost zonaša iz Badnjevca, pogocima Cekića u 30. i Cakića pet minuta kasnije za pobedu od 2:0. Kiša i vremenske nepogode učinili su svoje da ovaj susret bude kvalitetniji i neizvesniji, jer dobar deo terena bio je pod vodom tako da nije bilo tečnije igre, jer lopta je veoma često ostajala u barama kojih je bilo na igralištu Sloge.


Radan iz Lebana na početku jesenje sezone igra u promenljivoj formi. Na domaćem bunjištu pored reke Jablanice osvajaju bodove, što su učinili i uvom kolu pobedivši sa 2:0 ekipu Gackog. Na gostovanju u Vladičinom Hanu poraz od 2:0 doživeli su fudbaleri Mladosti 1959 iz Vinarca, a bez bodova su ostali i fudbaleri bojničke Puste reke, koji su doživeli poraz od 3:1 od ekipe Lugine u Velikom Trnovcu. Pobedi su se radovali i fudbaleri Jedinstva iz Gornjeg Stopanja koji su na svom terenu pobedli ekipu Nebeskih anđela sa 3:1.


Ekipa Plantaže iz Donjeg Stopanja rezultatima u prvih pet kola svakako je najprijatnije iznenađenje u zoni ,,Jug”, što su potvrdili i u meču sa Jablanicom iz Medveđe, koja je morala da prizna poraz od 1:0 za ekipu domaćina u Donjeg Stopanja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare