LESKOVAČKA POLICIJA NE IZVEŠTAVA O INCIDENTU U MEDVEDJI

LESKOVAC

U protekla 74 časa (dani vikenda) na području Policijske uprave Leskovac  registrovan je jedan događaj narušavanja javnog reda i mira, izazivanjem tuče, zbog čega je protiv četiri osobe stavljen zahev za pokretanje prekršajnog postupka, saopštila je leskovačka policija.

 

Registrovane su dve saobraćajne nezgoda u Leskovcu, sudar vozila iz suprotnih smerova, u kojima je jedna osoba zadobila tešku telesnu povredu, tri osobe laku telesnu povredu dok je iznos pričinjene materijalne štete procenjen na oko 350.000 dinara.

Evidentirano je jedno  remećenja javnog reda i mira, izvođenjem preglasne  muzike zbog čega je protiv jedne osobe stavljen zahtev za pokretanje prekrđajog postupka.

 

Evidentirana su tri požara (dvau Leskovcu i jedan u Lebanu), u kojima nije bilo povređenih osoba dok će iznos pričinjene materijalne štete biti naknadno utvrđen.

U policijskom saopštenju, takozvanim servisnim informacijama,  policija nije zabeležila incident u Medvedji u kome je vlasnik kafića “Lido ” pretučen, uz ozbiolnuju pretnjju pištoljem a  zatim su dvojica nasilnika  demiolirali taj kafić.

Portparol Policijske uprave Leskovca Boban Zdravković kaže da to “nije remećenje javnog reda i mira” pa zato nije ni zabeleženo u “servisnim informacijama”.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
RATKO
RATKO
8 godine pre

nesme da se predstavi

zoran
zoran
8 godine pre

flux prestavi se

Flux
Flux
8 godine pre

Taman posla, ko jos sme da komentarise Gorana Denica, cekajte da prodje nedelju-dve pa da se sve lepo zataska