Leskovačka policija još uvek nije pronašla napadače na Šiškina

LESKOVAC

Leskovačka policija još uvek nije uhapsila napadače na Vladimira Šiškina, funkcionera Pokreta SRCE u ovom gradu i karate trenera.

Na naše pitanje da li je policija identifikovala napadaće u Marfi pabu i da li je nekog privela zbog tog slučaja, dobili smo odgovor da nema ništa novo u istrazi tog napada.

Četiri muškarca napala su u petak oko 13 sati člana Gradskog odbora pokreta SRCE Vladimira Šiškina u Marfi pabu u centru Leskovca.

Još dve osobe iz njihovog društva su bile ispred ovog kafića dok je napad trajao.

Njemu su u pomoć priskočili nekadašnji poslanik DS Žika Stanković i vlasnik kafića i nekadašnji funkcioner DS Saša Pešić.

Policija je tada rekla da intenzivno radi na identifikovanju napadača.

Dva dana kasnije još uvek nema nikakvih novosti oko tog identifikovanja iako je napadaće video veliki broj ljudi a događaj su zabeležile i kamere. (kraj) LJS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kokan
Kokan
1 godina pre

Mislim da sam na fb profilu Vlade Šiškina pročitao interesantnu “ispovest” o proteklim događajima. Vderujem da je isto ispričao i u policiji, pa ne razumem ovakva “štura” saopštenja, kad su tragovi jasni… Izgleda se stvarno čekaju “skupi” advokati da urade kontrolu štete.

Potop
Potop
1 godina pre

Vrh policije odgovara vlasti dok je vlast naručilac tako da ne da ih još nisu pronašli već ih štite dok se ne odluči dali da ih puste niz vodu ili će se zataškati kao i mnoge druge afere i petljavine ovih džibera koji sebe nazivaju gospodom,a one koji ukazuju na njihova nedela lopovima plaćenicima itd.Mračno novo doba jadne nspaćene Srbije.Dokle god je Srbija nepismena ovakva bagra će nam raditi o glavi.