Leskovac i okolina bez vode u sredu i četvrtak

LESKOVAC

Javno komunalno preduzeće „Vodovod“ obaveštava stanovnike Leskovca i okolnih mesta da će zbog sanaciju havarije na cevovodu pitke vode kod vlasotinačke petlje grad Leskovac i sva naseljena mesta biti bez vode u periodu od 7.00 ujutru 19. oktobra do 12.00 časova 20. oktobra.

Svim stanovnicima i privrednim subjektima se upućuje molba za za razumevanje i strpljenje i prilagođavanje proizvodnje prilagode pomenutoj situaciji, te molba da na vreme zahvate određene potrebne količine vode. O detaljima sanacije i lokacijama cisterni sa vodom koje će biti postavljene javnost će biti obaveštena u ponedeljak na konferenciji za medije.

U slučaju loših vremenski uslova radovi će biti odloženi o čemu će javnost biti obaveštena.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mile
Mile
1 godina pre

Baš me zanima kako će funkcionidati we ce i? Biće smrada na pretek.

Mile
Mile
1 godina pre

Zar se ne postavljaju ventili, pa da se zatvori deo koji ima havariju, a da ostali ljudi imaju vodu? Suludo je da zbog kvara kod petlje na auto putu nema vodu ceo grad i sva sela. Koliko često ćemo onda ostajati bez vode, koju skupo plaćamo. I, ko je odgovoran za nastanak ove havarije?

Sofia
Sofia
1 godina pre

Koja neodgovornost ! Koje neznanje onih koji rade u vodovodu . Strasno. U 21.veku istaviti ljude bez vode skoro dva dana ?! Da li znate sta to znaci i sta sa sobom nosi.