Leskovac dobio Trambolina park

LESKOVAC

U SRC „Dubočica“ otvoren je trambolina park. Začetnik ove ideje je Rus Ivan Ušakov, koji živi i radi u Leskovcu. On je investirao 50.000 evra u želji da ovim trambolina parkom doprinese sportskom i zabavnom životu grada.

„Ovo je i olimpijski sport, a sledeće godine se održava Olimpijada. Verujem da će jednog dana i neko iz Leskovca biti učesnik u ovom sportu“ rekao je Ušakov.

PR gradonačelnika Leskovca Aleksandra Stojanović rekla je da grad ide u korak sa savremenim svetom, omogućavajući, pre svega, deci i omladini iste uslove za učenje, igru i pravilan razvoj, na svim poljima.

„Skakanje na trambolini predstavlja nešto u čemu svako dete uživa. Da ona nije primamljiva samo deci pokazuje i činjenica da upotreba tramboline u gimnastici i sam trambolining, dobijaju na popularnosti, kako u svetu, tako i na našim prostorima. Deca su naše bogatstvo i sve što radimo, radimo za njih i zbog njih. Verujem da će deca sa svojim prijateljima uživati provodeći vreme u trambolina parku, koji će doprineti njihovom pravilnom razvoju u pogledu fizičke sposobnosti“.

Otvaranju je prisustvovao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji se nije obraćao medijima i Andrej Nikolajević Hripunov, trgovinski predstavnik Ruske Federacije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare