Lepo na srpskoligaškom ,,Istoku” : POBEDA FUDBALA U GADŽINOM HANU

GADŽIN HAN

U prošlom 9.kolu na srpskoligaškom ,,Istoku” fudbal je pobedio u Gadžinom Hanu, na zadovoljstvo svih iskrenih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu. U direktnom duelu do tada neporaženih ekipa sastali su se, novajlija u ligi, domaći Zaplanjac i povratnik iz Prve lige Srbije ekipa Temnića 1924 iz Varvarina. Tribine su bile pune, a blizu 500 fudbalskih zaljubljenika došlo je da vidi da li će vodeći Varvarinci nastaviti svoj niz pobeda ili će biti zaustavljeni u Gadžinom Hanu.


U igri punoj tempa, igralo se svih 90 minuta muški i čvrsto, ali u granicama sportske korektnosti, a meč je protekao u obostrano otvorenoj igri i sa šansama na obe strane a na kraju meča pobedi od 2:1 radovali su se domaći igrači i navijači. Ekipa Temnića 1924 doživela je prvi ovojesenji poraz, a fudbaleri Zaplanjca mogu da se podiče da još uvek su, jedina neporažena ekipa, a da su se, uz to, i na jedan bod primakli, lideru na tabeli ekipi iz Varvarina.
U poslednje vreme svedoci smo, da mnogi čelnici poraze svojih ekipa pravdaju, u navodnim greškama sudija, ali posle završenog jučerašnjeg meča predstavnici oba kluba istakli su posebno izvanredno suđenje sudijske ekipe na čelu sa Anom Minić, koja je, ovaj vraški težak posao, obavila na maestralan način i na zadovoljstvu obeju ekipa, što su posebno apostrofirali njihovi predstavnici po završetku meča.
I, zato je fudbal istinski pobedio u Gadžinom Hanu, i to u derbiju dveju neporaženih ekipa, što mora da raduje sve one koji rade u fudbalu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare