Lebanski SNS na saopštenje poslanice SSP Jeleni Spirić

LEBANE-LESKOVAC

Poslanica SSP-a, Jelena Spirić, još jednom je opravdala glas koji bije ovu stranku, a to je da političkim lešinarenjem pokušavaju da dođu do nekog političkog poena, pritom pokazujući elementarno neznanje.
Poštovana gospođo Spirić, kao narodna poslanica morali biste da znate neke osnovne podatke o Lebanu, ako ste se već upustili u komentarisanje naše opštine. Pošto niste našli za shodno da se upoznate sa našom opštinom, pomoći ćemo Vam.
Našu opštinu krasio je veliki broj fabrika sa velikim brojem zaposlenih koje su predstavnici bivše “žute” vlasti, čije interese trenutno branite, sistemski uništili. Kada pričate o gašenju trebalo bi da znate da je u periodu nakon čuvenih “demokratskih promena” 2000. godine, bez posla ostalo nekoliko hiljada naših sugrađana koji su morali da krenu trbuhom za kruhom i nažalost napuste našu opštinu. Dakle u samo nekoliko godina, Lebane je ostalo bez nekoliko hiljada stanovnika zbog politike koju su “uspešno” sprovodili oni sa kojima ste u istoj poslaničkoj grupi, na čelu sa Draganom Đilasom i Srđanom Milivojevićem.
Zahvaljujući Vladi Republike Srbije i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u Lebanu je konačno 2017. godine otvorena fabrika koja je omogućila našim sugrađanima da žive od poštenog rada i da ostanu u našoj opštini.
To što kao narodna poslanica ne znate osnovne podatke o našem mestu, velika je sramota, ali je za Vas možda još veća sramota povereništvo vaše propale stranke. Tako smo na nedavno održanim izborima imali prilike da vidimo da je poverenik vaše stranke Dejan Kostić, čovek čija je cela porodica ogrezla u nepotizmu već punih 30 godina, a bogaćenje njegove porodice vezuje se još za režim JUL-a, preko “žutog” režima, Socijalističke partije i na kraju svoju “sreću” traži u vašoj stranci. Dok je bio direktor JP Vodovod, Dejan Kostić je to preduzeće za samo dve godine toliko zadužio da se dugovi još uvek vraćaju, ali je zato uspešno poveravao poslove firmi svog oca (koji je u tom trenutku bio odbornik u lokalnoj Skupštini), iako je JP Vodovod bilo u stanju da samostalno obavlja sve poslove.
Nosioc vaše liste na nedavno održanim izborima, Jugoslav Trajković, javno je u više navrata govorio o tome kako je glasao za Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića, pa ako već pričate o gašenju, Vama je najbolje da povereništvo u Lebanu ugasite, jer su se pokazali kao apsolutno nesposobni.
Kada pričate o populacionoj politici trebalo bi da znate koje je mere donela Vlada Republike Srbije i da oslušnete oko sebe koliko su mladi ljudi sigurniji u svoju budućnost i koliko se lakše odlučuju da stvaraju porodice. Rezultati te populacione politike već su vidljivi, a naravno biće vidljiviji u godinama koje dolaze, jer nam je mnogo više vremena potrebno da saniramo štetu koju ste napravili, za razliku od vremena koje je bilo potrebno da rušite, zatvarate i uništavate.
Na kraju bismo Vas samo podsetili da se trenutno u Lebanu zahvaljujući Vladi Republike Srbije i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću završava izgradnja Centra za posetioce pored lokaliteta Caričim grad, da je krenula izgradnja nove pijace, a da će do završetka projekta EXPO2027 biti završena izgradnja pasarele (most) preko reke Jablanice, rekonstruisama autobuska stanica i uređenje gradskog trga u samom centru Lebana. U proteklom periodu smo mnogo toga uradili i za nabrajanje svega ovaj članak bi morao da bude znatno duži te Vam predlažemo da se na zvaničnim profilima putem društvenih mreža informišete.
Lebane je primer kako od jednog devastiranog mesta može da se napravi idealno mesto za život, i još jednom bismo hteli da se zahvalimo Vladi Republike Srbije koja podržava i manja mesta poput Lebana, koja brine o svim svojim građanima i predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću.
Vama bismo posavetovali da jeftine političke poene potražite na nekom drugom mestu, jer ste ovaj put omanuli, opština Lebane u poslednjih 8 godina takoreći nema smanjenja kako broja stanovnika tako ni učenika koji svake godine upisuju prvi razred, navodi se u saopštenju SNS iz Lebana. (kraj) saopštenje/LJS.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Vladimir
Vladimir
27 dana pre

Dejan i Malisa Kostic se fatiraju u svakoj vlasti, nazalost sada nemaju prodju, to ih boli.