Krivične prijave i hapšenja zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije

VRANJE – BUJANOVAC – TRGOVIŠTE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su dve osobe rođene 1993. i 1992. godine, iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Policija ih je za vreme trajanja policijskog časa zatekla na ulici u Vranju. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu uhapsili su dve osobe rođene 1979. i 1974. godine, oboje iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Osumnjičeni se terete da su prekršili meru samoizolacije u kućnim uslovima. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu protiv šezdesetsedmogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo  nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Policija ga je zatekla na mestu suvozača u automobilu, ispred jedne kompanije u Vranju, čime je prekršio Naredbu o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Trgovištu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu protiv sedamdesetdevetogodišnjeg muškarca iz Trgovišta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Policija ga je zatekla u automobilu, na benzinskoj pumpi,  čime je prekršio Naredbu o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije, navodi se u saopštenju Policijske uprave Vranje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare