Kreni-Promeni i Eko Straža pozivaju na akciju čišćenja Srbije “Zavrni rukave”

BEOGRAD

Pokret Kreni-Promeni poziva građane Srbije da i ove godine uzmu učešće u akciji čišćenja Srbije pod sloganom “Zavrni Rukave” i uključe se u masovnu akciju čišćenja Srbije 24. marta od 12-14h https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmPlSW6DiQ8_EQe7XdCOfRzNkSpbrWozJokR8u_P1KmMpoFQ/viewform

“Akciju čišćenja Srbije i ove godine su inicirali naši drugari iz Eko Straže, s ciljem da u jednom danu na što više lokacija organizujemo ljude i očistimo Srbiju. Ukoliko želiš da učestvuješ i ti, bilo da želiš da se pridružiš nekoj lokaciji koja je već najavljena ili da organizuješ ljude na nekoj koju ti smatraš gorućom, sve što treba da uradiš jeste da popuniš formular najkasnije do petka 15. marta, a mi ćemo te kontaktirati i pomoći ti da dogovorimo detalje” saopštili su iz pokreta Kreni-Promeni.

Oni su podsetili da je prošle godine preko 5000 ljudi, na 160 lokacija zavrnulo rukave i počistilo smeće.

“Nije nužno da odmah imate jasnu viziju gde biste čistili, bitno je da imate volju i da želite da se pridružite nama i svim drugim organizacijama i ljudima koji će organizovati čišćenje na taj dan. Svi za jednog, jedan za sve” poručuju iz Kreni-Promeni.

Pored EkoStraže i pokreta Kreni-Promeni u organizaciji akcije čišćenja Srbije “Zavrni rukave” uključile su se i organizacije: Prvi prvi na skali, Casa Forte, Udruženje MOJ BLOK, Ekološki pokret Vrbasa, Inmold Group doo, Sačuvajmo zelenu Zvezdaru, Fit cleaner, Hiking Srbija, Ekološko udruženje Rzav, Eco-machines, Eko Straža Novi Sad, UG Mladi u rural, Marš s Kolubare, Udruženje Ekomar, UG Brest, Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade, Zdravo Deliblato, Zeleni rakovi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare