Konkurs za upis dece u Predškolsku ustanovu „Naše dete“

VRANJE

Predškolska ustanova „Naše dete“ u Vranju raspisala je Konkurs za upis dece u celodnevni, poludnevni i pripremni predškolski program za radnu 2022/2023. godinu.

Zainteresovani roditelji prijavu za upis deteta u Predškolsku ustanovu mogu podneti elektronskim putem na nacionalnom Portalu eUprava Republike Srbije i to u periodu od 4. do 20. maja 2022. godine, kao i na email Komisije za upis vranje.nasedete@gmail.com.

Za prijave podnete putem eUprave, sistem automatski pribavlja podatke iz Matične knjige rođenih i Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja, tako da roditelji ne pribavljaju ova dokumenta (potrebno da roditelji u elektronskoj prijavi daju saglasnost za pribavljanje navedene dokumentacije).

Zahtev za upis deteta i spisak potrebne dokumentacije može se preuzeti i u Upravi Predškolske ustanove ,,Naše dete” (za celodnevni boravak), u vrtiću u kome žele da im dete boravi ( za pripremni predškolski program u trajanju od četiri sata dnevno ili poludnevni boravak) ili na internet sajtu Ustanove http://www.nasedetevr.rs/
Prijave na Konkurs sa potpunom dokumentacijom, za celodnevni boravak, podnose se u sedištu Predškolske ustanove, u ul. Cara Dušana 22, od dana objavljivanja Konkursa, od 4. do 20. maja, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.
Lista primljene i dece na čekanju će biti istaknuta najkasnije do 12. juna.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare