Konkurs za sufinansiranje mera smanjenja zagađenja vazduha poreklom iz individualnih izvora

VRANJE

Gradsko veće grada Vranja raspisalo je Javni konkurs za sufinansiranje mera smanjenja zagađenja vazduha poreklom iz individualnih izvora u 2024. godini na teritoriji Grada Vranja.  Ukupno planirana sredstva koja Grad zajedno sa sredstvima Ministarstva zaštite životne sredine Republike Srbije dodeljuje za sufinansiranje realizacije projekta iznose 5.000.000,00 dinara.

Projekat će biti realizovan kroz nabavku energetski efikasnih kotlova/ peći na pelet ili toplotnih pumpi za stanove i porodične kuće uz zamenu postojećeg ložišta energetski i ekološki efikasnijim ložištem.

Sredstva podsticaja dodeljuju se građanima u najvišem iznosu, sa PDV-om po pojedinačnoj prijavi  do 50 odsto od vrednosti kotla ili peći na pelet ili toplotne pumpe.

Konkursna dokumentacija može se preuzeti na internet stranici grada Vranja,  ili lično na šalteru Gradske uprave grada Vranja br.1 u Uslužnom centru.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja Javnog konkursa na zvaničnoj internet stranici Gradske uprave grada Vranja i oglasnoj tabli Gradske uprave grada Vranja.

Konkurs je otvoren do 6. juna. (kraj)DC/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare