Konkurs za statističara-istraživača

LESKOVAC

Republički zavod za statistiku raspisao je danas konkurs za prijem na neodredjeno vreme jednog statističara-istraživača, za sektor Leskovac.  Rok za prijavljivanje je 8 dana.

Kandidat treba da ima visoko obrazovanje iz naučne oblasti ekonomije, odnosno stručne oblasti u okviru obazovno –naučnog polja prirodno-matematičkih ili tehničko.tehnoloških nauka na osnovnim master ili specijalističkim  strukovnim akademinskim studijama , u trajanju od najmanje četiri godine, sa najmanje jednom godinom radnog iskustva u struci I 5 godina radnog staža u državnim organima, položen državni ispit.

Statističar-istraživač sprovodi vozuelnu, logičku I računsku kontrolu statističkih podataka, organizuje instruktaže anketara za rad na terenu, ažurira statistički poslovni registar, učestvuje u prikupljanju podataka.

Procena motivacije za rad I prihvatanje vrednosti državnih organa proveravaće se putem intervjua sa komisijom, a prijava na konkurs, na obrascu dostupnom na sajtu organizacije, šalje se poštom na adresu Republičkog zavoda za statistiku.

Informacije o konkursu I materijalima za pripremu kandidata za proveru opštih kompetencija mogu se naći na sajtu Službe za upravljanje kadrovima www.suk.gov.rs.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare