Konkurs za izlagače “Niš u srcu”

NIŠ

Otvoren je poziv za Konkurs za izlagače na novogodišnjem festivalu “Niš u srcu”, koji će ove godine biti deo manifestacije “Novogodisnji dani u Nišu”, uz podršku grada Niša i Turističke organizacije Niš, a biće održan od 24. decembra 2022. godine do 1. januara 2023. godine na Trgu Stevana Sremca. Konkurs traje do 30. novembra, a rezultate ćemo objaviti 2. decembra.

                    “Fabrika umetnika” poziva sve zainteresovane kreativce, da se prijave u okviru sledećih kategorija, umetničko stvaralaštvo, rukotvorine, igračke za decu i novogodišnji ukrasi, hrana i piće. Prijave sa ličnim podacima i fotografijama radova treba poslati na e-mail fabrika.umetnika.ni@gmail.com

                   Inače, ovo je već 5. put kako se na Trgu Stevana Sremca organizuje celodnevni muzičko-umetnički, novogodišnji program pod nazivom “Niš u srcu“, ali ove godine će u odnosu na prethodne trajati 9 dana. Ukrašene drvene kućice postaju izložbeno-prodajna mesta niških kreativaca i umetnika, ali i mesto gde se može probati kuvano vino, mirisni kolači i ostali niški gurmanluci.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare