Konkurs za ,,Akademiju održivosti”: ,,Donesi pozitivnu promenu u svoju zajednicu”

VRANJE

,,Trag fondacija” poziva sve organizacije civilnog društva koje žele da unaprede svoje dugoročno finansijsko planiranje i poboljšaju svoju održivost i uticaj u zajednicama u kojima deluju da se prijave na novi ciklus konkursa programa ,,Akademija održivosti” do 13. maja u 23:59 časova.

 ,,Bilo da dolazite iz sela, prigradskog naselja ili malog grada ‘Akademija Održivosti’ je prilika da unesete pozivitnu promenu u svoju zajednicu i utičete na to da se njeni članovi povežu kroz zajedničke aktivnosti za prikupljanje sredstava”, naveli su iz ove organizacije.

Udruženje ,,Naš svet, naša pravila, Vranje” fokusira se na potrebe mladih u Vranju, posebno na podršku mentalnom zdravlju. Njihov cilj je pružanje psihološke podrške mladima kroz individualne savetodavne sesije i kampanje koje podižu svest o važnosti mentalnog zdravlja. Ovo udruženje je jedno od udruženja na jugu Srbije koje deo programa Akademije održivosti.

Program Akademija održivosti realizuje se u okviru projekta ,,Snaga Aktivizma” koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj, a sprovode Trag fondacija i partnerske organizacije Crta, Krovna organizacija mladih Srbije, BeFem feministički kulturni centar, Slavko Ćuruvija fondacija i Srpski filantropski forum. (kraj) DC/LJS

5cccf986-de45-431c-b97f-1f48480228b2.jpg
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare