Konkurs za 8. Festival scenskih minijatura (onlajn festival)

LESKOVAC

Leskovački kulturni centar poziva sve obrazovne i kulturne institucije, dramske grupe i decu koja se bave različitim oblicima scenskog stvaralaštva, da osmisle i snime scensku minijaturu i prijave se na 8. Festival scenskih minijatura. Konkurs za decu od 5 do 15 godina je otvoren do 15. novembra 2021. godine.

Konkurs je otvoren za dramske školske sekcije, dramske studije, neformalne grupe i pojedince. Osmisli i snimi skeč, dramolet, igrokaz, plesnu tačku ili performans… (u trajanju od maksimum 10 minuta) i pošalji snimak na mejl: dragana.nikolic@lkc.org.rs ili CD sa snimkom na adresu: Leskovački kulturni centar, Bulevar oslobođenja 101, 16000 Leskovac sa naznakom „Za Festival scenskih minijatura”. Uz prijavu za Festival prihvatate uslov da se poslati snimak emituje onlajn za potrebe Festivala. Elektronska prijava može se naći na sajtu Leskovačkog kulturnog centra www.lkc.org.rs

O kvalitetu minijatura odlučivaće tročlani stručni žiri, a najuspešnija ostvarenja biće nagrađena i emitovana na sajtu Festivala.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare