Koncertom Nataše Bekvalac dočekali Pravoslavnu novu godinu

NIŠ

Pravoslavna Nova godine u Nišu je dočekana, kako je već po tradiciji, ispred Hrama Cara Konstantina i Carice Jelene  u Parku Svetog Save, uz koncert Nataše Bekvalac.

Vreme bez padavine izvelo je u Park nekoliko hiljada Nišlija, uglavnom mladih, koji su sa nestrpljenjem očekivali Natašin koncert.  

Kako je i najavljivano, Nataša Bekvalac je koncert započelo oko 22,15 .

Nataša je u kratkom susretu sa novinarima kazala da je i ranije dolazila u Niš jer ima mnogo prijatelja među Nišlijama ali da je ovo prvi koncert pred niškom publikom. Pre nastupa rekla je da je već osetila veliku pozitivnu energiju koja vlada u Parku a svim Nišlijama je poželela u Novoj godini “ ljubav i da su svi zdravi”.

 Publika je u horu sa njom pevala stare hitove „Nikotin“, „Ne brini“,  a izvela je i najnovije nimere „Neprijatelj“…Tačno u ponoć zapevala je sa svojim bendom „Nišku Banju“, i rekla da to radi „jer se nalazi u predivnom gradu koji ima i predivnu publiku.“

Iz gradske opštine Madijana kažu da je ovo bio  jedan od najposećenijih koncerata u organizaciji najveće niške opštine i da je to  bilo i očekivano imajući u vidu da je interesovanje za nastup ove pop pevačice bilo izuzetno.

“ Samo ime Nataše Bekvalac je očigledno privuklo brojne građane. Vidite da je dosta mladih i dece  koji su je željno čekali ispred optine da se fotografišu sa njom. Mislim da je poziv i bude sa nama, naša gošća, bio pun pogodak, bar za ovu, Pravoslavnu novu godinu”, rekla je Dušanka Kitanović iz kabineta predsednika opštine Medijana , koja je i organizator, ne samo ovog , već i svih prethodnik dočeka Srpske nove godine.

Prema nezvaničnim informacijama kroz Park je tokom koncerta prošlo preko sedam hiljada ljudi. Najmlađi posetilac koncerta bila je jedna beba koja  je u rukama majke Milene Vučelić uživala i nije marila za hladnoću .

“ Ovo nije naporno za nju. Super je sve. Nije hladno, koncert je odličan. Više puta sam slušala Natašu Bekvalac” rekla je Milena.

„ Lep je koncert. Bolje je oganizovan doček Srpske nove godine nego one pre 14 dana u centru grada. Više mi se dopada ova atmosfera ovde . Volim da slušam Natašu Bekvalac , rekla je Aleksandra, jedna od nekoliko hiljada fanova koji su došli u Park Svetog Save

Njeno mišljenje delili su i drugi.

“ Koncert je odličan. Ja obožavam Natašu. Veliki sam njen fan. Lepše je dočekati Srpsku novu godinu na trgu uz Natašu Bekvalac nego kući” rekla je devojka Emilija koja je na koncert na otvorenom došla sa svojim momkom Petrom koji je dodao da i on voli Natašu Bekvalac i da na ovom koncertu“ ima dobre prateće vokale”.

Koncert se završio se nešto posle ponoći, kako je i bilo planirano. Nova godina po Julijanskom kalendaru u organizaciji najveće niške opštine dočekana je uz odbrojavanje i tradicionalno, uz vatromet u ponoć iznad Svetosavskog parka

U  gradskoj opštini Medijana rekli su da je koncert protekao u potpunom redu i da  “Osim jedne povrede od petarde, drugih problema tokom koncerta nije bilo”.


Ovaj koncert košta Nišlije 2,1 milion dinara

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare