Komunalnoj policiji predali donaciju od oko 40.000 dinara

VRANJE

Komunalnoj policiji u Vranju gradonačelnik dr Slobodan Milenković i predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković uručili su opremu za rad. Prilikom predaje donacije, vredne oko 40.000 dinara,  gradonačelnik je rekao da će im oprema koristiti prvenstveno za poboljšanje efikasnosti u rada. Sredstva su obezbeđena od naplaćenih kazni koja su opredeljena programom Saveta za bezbednost saobraćaja grada.

„Vi ste veoma bitni za komunalno uređenje grada i gradsko rukovodstvo polaže mnogo nade u vaš rad za rešavanje problema, a na doborobit svih građana. U daljem radu od vas očekujem odlučnost i istrajnost i naglašavam da se odluke Skupštine grada moraju primenjivati bez izuzetaka“, istakao je dr Milenković.

O važnosti rada Komunalne policije za sređivanje grada u delu zauzeća javnih površina, nepropisnog parkiranja i drugim oblastima, govorio je predsednik lokalnog parlamenta.

,,Iskoristite svoja ovlaščenja i poštujući zakon ozbiljno pristupite svom poslu, a lokalna samopurava će uvek pružiti potrebnu pomoć i podršku“, dodao je on.

Zahvaljujući se na opremi načelnik Komunalne policije Ivcica Tašković je najavio da će se od 15. juna krenuti sa rigoroznom akcijom kontrole i kažnjavanja nepropisnog parkiranja u cilju uvođenja reda u ovoj oblasti.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare