Komunalac kaže da su sekli granje na putu do Jašunjskih manastira al tek početkom jula

LESKOVAC

Iz Javno komunalnog poreduzeća Komunalac kažu da su od 3. do 6. jula sekli granje na putu do Jašunskih manastira u, kako navode “demantiju na tekst”.
Ne objašnjavaju šta su čekali do 3. jula i da li je tačno ono što tvrde naši čitaoci, da na putu za manastir u Golemoj Njivi nisu sekjli granje protekle dve godine.

Evo njihovog pisma u integralnboj verziji.

“Ovim putam Vam upućujemo demant povodom teksta objavljenog na portalu Jugpress na dan 14.7.2023. godine u kojem se navodi da je put do Jašunjskih manastira neprohodan i nepregledan.
Naime, zaposleni u JKP Komunalac su u periodu od 03.07. do 06.07.2023. radili na uređenju prostora oko pomenutog puta.

Bila je angažovana neophodna mehanizacija preduzeća u vidu Skip radne mašine, 2 traktora sa tarup kosačicama, 2 kiper kamiona, kao i ljudski resursi koji su motornim testerama sekli granje pored puta i isto odvozili na deponiju.

Fotografije i navodi koje iznosite u tekstu ne prikazuju trenutno, već stanje pre uređenja. Zato Vam ovaj demant upućujemo kako biste javnost izvestili o tome da je put uređen, prohodan i bezbedan.

Nadležnosti JKP Komunalac su široke i kompleksne, stoga uvek postoji prostora za kritiku koju uvek prihvatamo radi dodatnog unapređenja rada, ali je ona u ovom slučaju neosnovana u šta se i lično možete uveriti obilaskom pomenutog puta.

Fotografije trenutnog stanja puta Vam dostavljamo u prilogu.”

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mume
Mume
10 meseca pre

Jesu, potvrdio mi je jedan radnik na javnim radovima u komunalcu, sinoć ispred zadrugu:
” ‘Este, beomo. Prv’ u Brejanovce kosimo travu u neku hacendu, pa oko šes’ ne poteraše u Golemu njivu. Vikav će ni plativ duplu dnevnicu…Će vidimo.”