Kompanija „Milenijum tim“ iz Beograda kupila „Skadar na Banjštici“

VRANJE-VRANJSKA BANJA

Novi vlasnik neizgrađenog hotela u Vranjskoj Banji je Kompanija „Milenijum tim“ iz Beograda, izjavio je u Vranju,  narodni poslanik Slaviša Bulatović.

„Najbitnije je da je taj hotel konačno dobio novog vlasnika, posle četrdeset godina vođenja sudskih sporova. U avgustu je završena procedura u veziprodaje neizgrađenog hotela u Vranjskoj Banji. Ono što ja znam je da je novi vlasnik u obavezi da taj hotel poruši, jer postoji rešenje Građevinske inspekcije da objekat mora da se sruši zbog bezbednosti, s obzirom da ne može da bude priveden nameni. Novi vlasnik prilikom kupovine je preuzeo je obavezu da hotel sruši. Objekat je počeo da se gradi pre više od 40 godina i držao je građane Vranjske Banje kao taoce“, izjavio je novinarima Bulatović

On je dodao da veruje da bi se većina građana složila, da bi Vranjska Banja imala potpuno drugačiji izgled da je taj hotel pre 40 i više godina završen. Smatra da za Banjčane dolaze bolji dani.

Žitelji Vranjske Banje ovaj objekat su nazvali „Skadar na Banjštici“. U oglasu za prodaju naznačeno je da se prodaje zemljište, a ne objekat, koji je kupac u obavezi da sruši o svom trošku.

Početna cena zemljišta iznosila je nešto više od 250.000 evra.

Kupac beogradska firma „Milenijum tim“ u javnosti je poznat po rušenju objekata u Savamali kako bi raščistila teren za „Beograd na vodi“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare