Kompanija BAT u Vranju već šest godina posluje bez povrede radnika na radu

VRANJE

U Vranju je danas, u organizaciji  Kompanije British American Tobacco, održana Panel diskusiju o bezbednosti na radu.

Predstavljena su iskustva i rezultati ove fabrike, koja u Vranju već šest godina posluje bez povrede na radu.

Pored podizanja svesti i odgovornosti svakog zaposlenog, kao važan faktor u ostvarivanju bezbedne i zdrave sredine istaknuta je neophodnost primene zakonskih propisa iz te oblasti.

„Kao odgovorna kompanija, BAT Vranje prati zakonsku regulativu i pravovremeno usklađuje svoje poslovanje. Kompanija aktivno sarađuje sa lokalnim i nacionalnim institucijama i privrednicima razmenjujući znanje i iskustva, i pružajuci na taj nacin svoj doprinos u razvoju ove oblasti, budući da je poslovanje bez povreda cilj svake kompanije i drzave“, ocenila je menadžerka za BZR u kompaniji BAT Svetlana Zafirović Nenkov.

Ona je istakla da je mendžment fabrike u Vranju prepoznao važnost odgovornog poslovanja i usmerio svoje aktivnosti ka ostvarivanju najboljih standarda u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.

U skladu sa tim, organizovana je i besplatna panel diskusija u saradnji sa privrednim društvom Tehpro, na kojoj su svi prisutni imali priliku da razmene iskustva koja se odnose na aktuelna pitanja i izazove u unapredjenju sistema BZR u Srbiji. 

BAT preuzima aktivnu ulogu i daje svoj doprinos u očuvanju zdravlja i bezbednosti svakog radnika, ne samo u svojoj kompaniji već i u celoj Srbiji. Takav pristup ostaće cilj kompanije i u narednim godinama.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека