Koga “Vodovod”, i u kojim slučajevima , obaveštava kad blokira ulicu i isključuje vodu

LESKOVAC

Koga “Vodovod”, i u kojim slučajevima , obaveštava kad prokopava i blokira ulicu i isključuje vodu i ko ima obavezu da stvar vrati u prvobitno stanje?

Sve ovo smo pitali juče a odgovor dobili danas.

PITANJA

 1. Zašto je u ulici Janka Veselinovića smanjen dotok vode, pritisak je
  vrlo slab, vreme 15.15 minuta? Nema nige nikakvog obavestenja o tome.
 2. Zasto radovi na početku ove ulice, zbog kojih je onemogućeno
  kretanje automobilima, nisu najavljeni ranije?
 3. Koliko će da traju ovi radovi?
 4. Ko ima obavezu da ulicu vrati u prvobitno stanje ne tom mestu
  (asfaltiranje i slično)?
 5. Ko kontroliše kada će ulica biti vraćena u prvobitno stanje?

ODGOVORI

JKP Vodovod je izvodio radove na priključenju objekta na infrastrukturu u ul.Janka Veselinovića, u okviru obavljanja redovne delatnosti za koju smo imenovani od strane grada. Po proceduri radovi su izvedeni na osnovu prethodno dobijene saglasnosti i dozvole za raskopavanje javne površine od upravljača puta JP Urbanizam i izgradnja i Odeljenja za komunalno stambene posolove saobraćaj i infrastrukturu u predviđenim gabaritima. Prema proceduri obavestili smo upravnika stambene zajednice na početku ulice, da će biti kratko zatvaranje vode, zbog izvođenja radova. Voda je isključivana na 90 minuta.

JKP Vodovod sve raskopane površine vraća u prvobitno stanje, onako kako upravljač puta propiše u dozvoli za raskopavanje, poštujući tehničke normative o prvobitnom naleganju zemlje pa tek onda konačnom asfaltiranju, kako bi se zadovoljio kvalitet izvedenih radova. Komunalno preduzeće ima izabranog izvođača radova na asfaltiranju, koji po našem nalogu vraća raskopane površine u prvobitno stanje. Istu površinu vratićemo u prvobitno stanje uz poštovanje prethodnog prirodnog naleganja tla.

Što se tiče zatvaranja ulice, ista je kružno povezana sa ul.Dositeja Obradovića, tako je data mogućnost prilaza svim učesnicima saobraćaja do svakog objekta koji gravitiraju u ovoj ulici.

Izvinjavamo se što juče nismo poslali odgovor na ovaj mejl, jer je radno vreme Uprave JKP Vodovoda do 15h, a nakon toga radi dežurna služba koja je operativna 24h.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare