Kocić : Nismo protiv SNS već protiv Gorana Jovića

 

LEBANE

Mi se ne bunimo protiv SNS, u kome smo od osnivanja, već protiv Gorana Jovića i njegovog samovlašća u Lebanu, rekao je sinoć smenjeni odbornik SNS u Skupštini opštine Lebane Novica Jović JUGpressu.

Kocić se javio redakciji , da bi, kako kaže, objasnio šta se dešava u ovoj opštini.

Po njegovim rečima netaćne su tvrdnje iz lokalnog SNS da je odbornicima bilo ko nudio platu od 80.000 dinara  da bi srušili aktuelnu vlast.

“Naša pobuna je protiv poverenika SNS Gorana Jovića , koji nam je nametnut odozgo u koji o sbvemu odlučuje u Lebanu”, tvrdi Kocić koji Jovića optužuje za nepotizam i samovlašće u toj opštini.

“Jović menja svakog ko ne misli kao on “. tvrdi Kocić.

Kaže da je na noćašnjoj sednici oduzeto ukupno šest odborničkih mandata, četvoro odbornika je sa liste SNS i dva sa liste SPS.

“Mi smo imali većinu za smenu lokalne vlasti ali su, u medjuvrmenu, neki odbornici odustali iz naše grupe”, rekao je  Kocić koji za sebe kaže da je “dvadeset godina odbornik u opštini Lebane ali da ovako nikad nije bilo”.

On je najavio da će se svi smenjeni odbornici žaliti Upravnom sudi jer su im, dodao je “oduzeti mandati koji  pripadaju odbornicima”.

Po njegovim rečima dogovor za smneu lokalne vlasti je napravljen izmejdu Grupe gradjana bivšeg predsednika Gorana Janjića, Grupe gradjana Gojka Marjanovića i nekoliko odbornika sa liste SNS i SPS.

 

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Stanković
Stanković
6 godine pre

Sa kim bi da praviš koaliciju sa Janjićem lopovčinom, e bruko seljačka!

Vlada
Vlada
6 godine pre

Ovom “čoveku” se ne može verovati ni jedna jedina reč, njemu je stalo jedino do svog džepa i ničeg drugog, smeta mu Jović, jer čovek ne dozvoljava krađu i prevare kao nekad u Janjino vreme.

Nikola
Nikola
6 godine pre

Pa ovaj je promenio sve moguce stranke od jula do dss i narodne seljacke stranke. Nije cak ni clan sns-a zvanicno