Koalicija NADA predstavila izborni program u Nišu

NIŠ

Srpska koalicija NADA predstavila je izborni program u Nišu, a Nišlijama se obratio predsednički kandidat Miloš Jovanović. On je kazao da sistem u Srbiji i partijska država mora da se menja a to je jedino moguće ako građani svoju slobodu izbore glasanjem na izborima 3. aprila.                           

Koaliciju NADA   čine Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Demokratska stranka Srbije (DSS) i još 25 pokreta, stranaka, udruženja i grupa građana, predstavila je Nišlijama program u Simfonijskom orkestru.

                          

„Zemlja je sve samo ne pravna država“, kazao je Miloš Jovanović. „Partijska knjižica stranke na vlasti  otvara sva vrata , uči da možete biti bogatiji i obezbediti bolju budućnost za vas i za vašu decu“, dodao je Jovanović naglašavajući da takav stav vladajuće stranke razara zemlju poput kancera.

                         “Samo drakonskim kaznama  za  dela sa koruptivnim elementima možete da suzbijete korupciju i samo tako što ćete imovinu svih javnih funkionera i njihovih naslednika od 90-ih na ovamo ispitati i  napraviti pravni okvir da više ne potkradaju svoju državu”, kazao je Jovanović objašnjavjući da potrebna izmena i dopuna krivičnog i zakona o poreklu imovine.

                        U svom obraćanju se osvrnuo i na spoljnu politiku.

                            “Ne može i više i Kosovo i Evropa i sever i jug. Mi smo država koja je vojno neutralna. Moramo da branimio naše nacionalne interese, a tu je odgovor jasan Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije“, istakao je Jovanović i dodao da to znači  da neće ući u NATO niti uvesti Rusiji sankcije.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dragče
Dragče
2 godine pre

Auuu, koliko botova. Izgleda da je AV izvršio preraspodelu.

Ana
Ana
2 godine pre

Niš je uz NADU!

Dragan
Dragan
2 godine pre

Bio sam na tribini, divno iskustvo, divan čovek i predivna koalicija! Bravo za NADU i Miloša Jovanovića!

Srdjan
Srdjan
2 godine pre

Bio sam na tribini i mogu reci da sam odusevljen imacete moj glas

Branko
Branko
2 godine pre

Bilo je velicanstveno! jedno veliko bravo za koaliciju NADA