KOALICIJA DSS/DVERI PREDALA LOKALNU IZBORNU LISTU

LESKOVAC

 

Par sati pred istek roka za predaju izbornih listi i koalicija Demokratske stranke Srbije i Srpskog pokreta Dveri predala je Gradskoj izbornoj komisiji svoju listu. Po rečima Milice Momčilović ovaj gest ima simboličan karakter.

„Poslednji predajemo listu jer tako želimo da poručimo biračima da je politika koju nudimo građanima Leskovca dijametralno suprotna politici koju trenutno plasira vladajuća koalicija. Ovih dana možemo da vidimo da se radi sve ono što je trebalo da se radi tokom četvorogodišnjeg mandata. Asfaltiraju se ulice, uređuju parkovi, kako u gradu, tako i na selu. Odjednom su se dosetili da negde nedostaje vodovod, negde kanalizacija, da su škole u jadnom stanju, da u gradu postoji kultura i kulturne institucije, setili su se da poljoprivrednim proizvođačima trebaju subvencije. Mi smo sačinili listu kandidata koji su pošteni i patriotski orijentisani. Naša želja je da građanima ponudimo jednu drugačiju priču, da ponudimo ljude koji su se do sada dokazali i u svom ličnom, ali i u svom profesionalnom životu.“

Na listi je 46 kandidata, prvih pet su Milica Momčilović, Predrag Mitrović, Ivica Popović, Srđan Stojković i Jelena Dragić. Potpisima je 1412 građana podržalo listu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare