Ko se bavi sanacijom i izgradnjom glavnog kolektora ?

LESKOVAC

Na čelu Projektnog odbora za implementaciju projekta sanacije i izgradnje glavnog kolektora biče gradonačelnik Goran Cvetanović,  izlasali su danas ovaj predlog članovi Gradskog veća.

Člnaovi će biti Tijana Spasić ispred Ministarstva , Jozef Capka, predstavnik PEID projekta i Kosra Ilić, direktorka “Vodovoda”.

Jedinica za implementaciju ptojekta ima četiri člana i čin eje Slobodan Glišić, za koga je rečeno da je pomoćnig gradonačelnika Leskovca, Dragana Vasić, predstavnik PEID-a, Sava Sladić, predstavnik ministatstva i Vanja Kuzmanović iz JKP “Vodovod”.

A projektom će rukovoditi Nenad Cvetković, odlučeno je danas.

Gradsko veće je prihvatilo izveštaj o izvršenju finasijskog plana Apoteke Leskovac i izveštaj o radu Doma kulture Roma u prošloj godini.

Usvojen je i predlog odluke o komasaciji u Donjem i Gornjem Stopanju za šta će  nadležno Odeljenje za privredi i poljoprivredu tražiti novac od Ministarstva poljoprivrede .

Usvojen je i nacrt kadrovskog plana kao i predlog Pravilnika o načinima i uslovima pružanja usluga  dnevnog boravka za mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare