Ko plaća pljeskavice odbornicima ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

U prepodnevnom zasedanju sednice Skupštine grada bilo je obilje zanimljivih informacija, koje su vaćne i za gradjane, ma koliko banalno zvučale.

Jedna od njih je i ko plaća ručak odbornicima okupoljenim oko SNS.

Ova tema je pokrenuta iznenada danas.

Na opasku šefa odborničke grupe “Za Leskovac ZAJEDNO” Nebojše Cakić da razume da su odbornici vlasti nestrpljivi jer im se “lade pljeskavice” akli da opozicija ima nameru da kaže gradjanima sve primedbe koje ima naizveštaj o budžetu, reagovao je zamneik predsednika Skupštine Oliver Antanasijević koji je skrenuo pažnju Cakiću da “poštuje dostojanstvo Skupštine “.

Cakić je na to odgovorio da ne vidi kako je pokazao nepoštrovanje dostojanstva Skupštine ako je za skzpštinkom govornicom pomenuo pljeskavice i dodao da “odbornici SNS na ručak idu u Dom učenika i studenata, tačnije u njihov restoran “Bela ladja” i da te ručkove plaćaju svi gradjnai Leskovca.

“I mi smo otišli par puta tamo jer smo želeli da se lično uverimo da u pauzama sednica u tom restorano ručaju ali svi mi iz naše doborničke grupe iz scvog džepa plaćamo ručak”, rekao je Cakić.

Na to je reagovao šef odborničke grupe “Aleksasndar Vučić – za našu decu“ Predrag Ivanović koji je reako da Cakić iznosi neistinu i da ručak odbornicima okupljenim oko SNS “plaća gradonačelnik Goran Cvetanović”.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Primećujem
Primećujem
2 godine pre

Kako plaċa? U kešu ili svojom platnom karticom iz banke u kojoj prima platu?
Taj Predrag Ivanoviċ bolje da Cvetanoviċa više ne brani. I ko je uopšte P.Ivanoviċ?
Kako je moguċe da građani nikada nisu čuli za te ljude, sve dok nisu postali odbornici?
Ispada da su veċina njih niko i ništa bez odborničkih mandata.
Ono što vredi u Leskovcu nije u odborničkim stolicama.