Ko je sve bez vode danas u Nišu

NIŠ

Ko će sve biti bez vode danas u Nišu, pogledajte pregled.


Tokom dana obavljaće se popravke vodovodne mreže u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića, nastavak intervencije kod broja 57 i novi iskop, kod broja 102. Zbog radova biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u pomenutoj ulici i moguć prekid na prostoru sela Popovac i Medoševac. Zbog najavljene intervencije biće zatvorena za saobraćaj istoimena ulica Mileta Đurđanovića (kod broja 102, blizu parka), u vremenu od 9 do 13 sati. Nakon završetka radova predviđa se normalizacija vodosnabdevanja i saobraćaja.
KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU
Voda na površini, nužni su iskopi kolovoz-asfalt u naselju Gornji Matejevac, u ulicama: Obilićevoj, kod broja 25, Delovskoj kod broja1, Hajduk Veljkovoj, kod broja 43. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.
POPRAVKA KVARA U ULICI BULEVAR 12. FEBRUAR
Voda na asfaltu, potrebna je intervencije u ulici Bulevar 12. Februar, kod tržnog centra“Tempo“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar 12. Februar.
POPRAVKE KVAROVA U NASELjU DOLAC
Voda na površini, potrebni su iskopi u naselju Dolac, u Crvenobreškoj i ulici Božin tor. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Dolac.
INTERVENCIJA U DONjOJ TRNAVI
Voda curi na dva mesta, potreban je iskop u Donjoj Trnavi, u ulici Ljubisava Simića bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u istoimenoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Donja Trnava.
POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Dimitrija Tucovića 82, 48, 153, naselju Milka Protić- 3 br. 13/II, Miloša Obilića 4a, Čemerničkoj IV prilaz 3, Velikojastrebačkoj 2, Jovana Apela 18, Milana Toplice 18, Velikojastrebačkoj 11, Stanoja Glavaša 67, Đuke Dinić i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati, navodi se u saopštenju iz Javno komunalnog preduzeća za vodovod i kanalizaciju“Naissus“ Niš. (kraj) DN/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare