Ko je šta uradio u svom komšiluku

LESKOVAC

U okviru rasprava o budžetu za 2020. godinu danas se na sednici Skupštine grada najviše , zapravo, govorilo ko je šta urdaio u svojoj ulici i komšiluku, ali od novca svih gradjana.

Odbornica SNS Snežana Tasić je detaljno govorila o ranijem stanju u pojedinim ulicama u delu grada u kome ona živi kao i šta je ona uradila da bi se ti problemi rešili.

Replicirao je odbornik Jedinstvene Srbije Boban Lakićević koji je takodje govorio kakvo je stanje u tom istom kraju u kome i on živi.

Reagovao je gradonačelnik Leskovca koji je postavio pitanje kako je posao u bolnici dobila Lakićevićeva žena koja je medicinska sestra.

Lakićević je na to odgovorio da posao njegove žene nema nikakve veze sa gradonačelnikom Leskovca i da je ona 17 meseci volontirala pre no što je dobila posao u akciji Ministarstva zdravlja, da je radila i u vreme kovida i da su njen rda hvalili svi načelnici.

On je rekao i da smatra neprimerenim pomninjanje porodice na sednici Skupštine grada.

U raspravu se uključio i odbornik liste oko SNS Božirad Vučković koji je, izmedju ostalog rekao da je predloženi budžet u korist mladih koji dolaze.

Odbornici bi danas trebalo da raspravljaju o predlogu budžeta za narednu godinu

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare