Ko dobija priznanja za Dan grada

VRANJE

Povodom Dana grada, odbornici Skupštine grada Vranja, u petak, su doneli Odluku o dodeli javnog priznanja ,,31. januar“.

Za ostvarene izuzetne rezultate u oblasti zdravstvene zaštite građana Vranja i okoline, Specijalno javno priznanje u vidu diplome sa novčanim iznosom od 100.000 dinara posthumno se dodeljuje dr Vladimiru Stamenkoviću, specijalisti urologije iz Vranja.

Javno priznanje ,,31. januar“ u vidu diplome sa novčanim iznosom od 50.000 dinara pripalo je doktoru istorijskih nauka iz Vranja Dejanu Antiću za ostvarene rezultate u oblasti društvenih delatnosti. Dobitnik je i Bojan Stević, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave za doprinos razvoju grada.

Javno priznanje ,,31, januar“ u vidu diplome biće dodeljeno je JP ,,Putevi Srbije“ za doprinos razvoju Vranja i Gradske opštine Vranjska Banja i realizaciji infrastrukturnih projekata, Preduzeću ,,Credo“ doo Vranje za doprinos u realizaciji infrastrukturnih projekata na teritoriji grada Vranja i Pedagoškom fakultetu za unapređenje vaspitno-obrazovne delatnosti na teritoriji grada Vranja.

Dobitnicima najviša gradska priznanja biće uručena na Svečanoj akademiji 31. januara u sali Doma vojske.

Ove godine se obeležava 141. godišnjica oslobođenja Vranja od Turaka 1878. godine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare