Ko crta kukaste krstove po Leskovcu?

LESKOVAC

Na zidovima više privatnih kuća u ulicama Pana Djukića i Mlinskoj, kao i na spoljašnjem zidu zgrade u kojoj je Sigurna kuća, još uvek nepoznate osobe su iscrtale crnom bojom kukaste krstove u noći izmedju subote i nedelje.

Nekoliko očevidaca tvrdi da je kukaste krstove crtalo nekoliko mladića koji su, navodno, imali uniformnu obuću, crne čizme.

U leskovačkoj policiji kažu da je rad na “otkrivanju počinioca” u toku.

Prema podacima policije kukasti krstovi su iscrtani na trinaest mesta u ovom delu grada.

Vlasnici kuća na kojima su ispisivani ovi fašistički simboli su uznemireni i očekuju od policije da otkrije ko su “crtači” i da oni budu adekvatno kažnjeni.

Nekoliko stanovnika ovih ulica tvrde da su njihove kuće “preskočene” zato što je, u trenutku kad je grupa divljala i oštećivala tudju imovinu, neko od ukućana slučajno bio ispred kapije.

Kukasti krst na Sigurnoj kući je prekrečen.

Na leskovačkom keju je letos osvanuo kukasti krst, koji je, posle pisanja JUGpressa, najpre brisan a onda, preko njega, nacrtana grana koja podseća na kanabis.

Policija se tada nije oglašavala ni na koji način.

Sada se nezvanično tvrdi da su kukaste krstove crtala “deca”.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Zeljko Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Zeljko
Gost
Zeljko

И “деца цвећа”, су пушили канабис!И понајмање, били то деца.Ми дјеца с колодвора Зо јесу били заиста деца, хероински овисници , малолетнкци, које је 70-их покосила” ова пошаст у Немачкој.Туга.Нису дохватили ни пунолетство, умирали са 12, у врх главе 16.година.Да, деца”!?

Проститутки Бишкека