Klub za stara i odrasla lica obeležio Dan Svetog Save

LESKOVAC

Povodom obeležavanja dana Svetog Save, Klub za stara i odrasla lica organizovao je svečanu priredbu za članove Kluba, ali i za korisnike Ustanove za odrasle i starije Leskovac, pod nazivom „Svetosavski program“.

„Himnom Svetom Savi“, priredbu su svečano otvorili učenici drugog razreda Osnovne škole „Svetozar Marković“ iz Leskovca, kao i članovi grupe pevača Kluba za stara i odrasla lica.

„Obeležavanje Svetog Save je prilika da se okupimo i zbližimo, umnožavajući tako vrline kojima obogaćujemo jedni druge, a u slavu onog ko je svetlost vere ugradio u naše biće i u naš rod. Duhovnik, državnik i učitelj srpskog naroda postavio je temelje srpskom rodu, dajući nam crkvu i školu i naučio nas vrednostima koje su trajne i neprolazne. Zato je za nas velika čast, što praznik posvećen Svetom Savi obeležavamo svečano i sa ljubavlju koja pobedjuje sve nevolje i poteškoće“, rekla je tom prilikom koordinatorka Kluba, Sladjana Kulić naglasivši da se iznova treba vraćati rečima i delima Svetoga Save, imajući svagda pred sobom primer pravdoljubivosti, hrabrosti, dostojanstva i mudrosti našeg svetitelja.

Priredbi je prisustvovala i direktorka Ustanove za odrasle i starije Leskovac, Gordana Savić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare