Klinika za Kardiohirurgiju UKC Niš daruje mamama sa klinike donaciju od 1000 evra

NIŠ

Rukovodstvo Klinike za kardiohirurgiju KC Niš  posetilo je  sestru Dijanu koja radi u operacionom bloku kao instrumentarka i njenog supruga Vladimira kako bi im čestitali rodjenje ćerke Dunje i uručili donaciju u vrednosti od 1000 evra koju  Klinika tradicionalno dodeljuje dragim koleginicama kada postanu mame. Dijana i Vladimir su odabrali bebi kolica i krevetac kao najpotrebnije.

                            “Ovo je “nasa” 6 beba koja dobija pomoć a presrećni smo što u narednih nekoliko meseci očekujemo da još 5 naših koleginica postanu mame”, kazao je profesor dr Dragan Milić, direktor ove Klinike.

                            Nema ništa ni lepše ni uzvišenije nego kada se novi život radja. Našoj Dijani i njenom suprugu Vladimiru želimo svu sreću i radost u životu. Dunji da stasa u dobru i poštenu osobu na radost i ponos svojih roditelja, dodao je Milić vodeći se idejom da svi  zajedno možemo mnogo, sami daleko manje.

                           On je dodao da je na kolegijumu Kinike doneta i odluka da  svim radnicima koji idu u penziju bude dodeljena  donaciju u vrednosti od 1000 evra po njihovom izboru.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare