Kisić u Crnoj Travi

CRNA TRAVA

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić posetila je u Crnoj Travi porodicu Tamare Perović, koja se vratila u tu opštinu, i istakla da je ta sedmočlana porodica pravi primer poboljšanja demografske slike Srbije, što je prioritet Ministarstva za brigu o porodici i demografiju.

“Crna Trava je opština u kojoj je prošle godine rođeno samo četvoro dece. Zato je svaki doprinos poboljšanju demografske slike u ovoj sredini i svako novo dete koje se rodi od izuzetnog značaja za očuvanje ovog mesta i ovog dela Srbije”, navela je Kisić.

Tamara Perović je pokrenula mali biznis proizvodnje prirodnih proizvoda, a ministarka Kisić je naglasila da njen primer treba da slede sve žene koje imaju ideju i viziju i da budu hrabre i istrajne na tom putu, saopštilo je Ministarstvo.

Kisić je istakla kako Petrovići “pokazuju da je prodica glavni pokretač i najveće bogatstvo svakog čoveka“ i naglasila da će ih Ministarstvo podržati da prošire zasade maline i borovnice.

Ministarka Kisić je posetila i opštinu Crna Trava i sa predsednikom Slavoljubom Blagojevićem razgovarala o trenutnoj demografskoj slici tog mesta i načinima kako da se ona poboljša, navodi u saopštenju Ministarstvo.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare