Kaže dečko: Ovo je moj trotoar i ja mogu tu da ostavim kola

LESKOVAC

Kaže danas dečko koji se identifikovao kao vlasnik preprečenog automobila kojim je blokiran čitav trotoar a viri i na ulicu, da je to njegov trotoar jer je ispred njegove kuće, da će on tu da parkira kola jer je njegovo i da pešaci treba da se kreću kolovozom jer je ovo njegovo.

Ulica Pana Đukića, koja je i regionalna saobraćajnica. Kuća u kojoj je do skoro živeo neki vrlo pristojan, kulturan i obrazovan svet, doktor Pejić i čuvena profesorka biologije Nada Pejić.

Sadašnje gazde izgleda misle da je i trotoar ispred kuće njihov. Oće da im objasni šta kaže zakon komunalna milicija, saobraćajna policija, neko u ovom gradu ko prima platu od para građana koje dečko tera da idu kolovozom kojim idu automobili jer je trotoar prisvojio? I deo kolovoza za ćošku od automobila.

Ili će građani sami to morati da mu objasne? I ovima što ih plaćaju a uglavnom se proglašavaju nenadležnim. Ili da ih nema dovoljno. (kraj) LJS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

13 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sremac
Sremac
1 mesec pre

Pa da ima imalo mozga nebi tu parkirao, to nije njegovo vec javna povrsina i tu ne moze da se parkira da zauzme trotoar za pesake. Zvati pauka da ga sklone i plati kaznu. Ako smo pravna drzava treba tako uraditi

Miodrag
Miodrag
1 mesec pre

Ako postoji saobracajni znak o zabrani, treba vlasnik i mora da skloni auto. Ako nema znak onda moze da ostavi auto ali udaljen od kuce jedan metar, dabi pesaci mogli da prodaju.

pedja
pedja
1 mesec pre

Blago tebi pa si daleko,ne bi ti nikad palo na um da vise tako parkiras majmune!

Neša
Neša
1 mesec pre

Mladi gospodin treba da zna da staza nije njegovo vlasništvo sem kuće i ograde koja se graniči sa pešačkom stazom a koja je javna i da za takvo parkiranje treba da plati adekvatnu kaznu možda neki invalid zbog toga ima problema

Oi!
Oi!
1 mesec pre

Jedno od rešenja je stalni, svakodnevni upit PU Leskovac i komunalnoj policiji, kako sankcionišu i zašto ne sankcionišu ovakve prekršaje? Možda se i opasulje i počnu da rade svoj posao.

Seljačina
Seljačina
1 mesec pre
Odgovori  Oi!

Ali zato komunalna ostavlja kazne na vozilima za nepropisno parkiranje kod zelene pijace kod “mosta ljubavi”, i to na vozilima koja nikome ne smetaju, čist hir.

Micko
Micko
1 mesec pre

Ovaj drski i bezobrazni lik mesecima ovo radi u ulici Pana Djukica, za njega zakon ne vazi. Saobracajna policija i komunalna milicija to ne vide, ili ne zele da vide? I pored nekoliko prijava telefonskih niko nista ne preduzima.

Lošmi
Lošmi
1 mesec pre
Odgovori  Micko

Verovatno je neka naprednjačina, nema drugog objašnjenja za takvu bahatost u ovom Nepredistanu.

LAZARVS
LAZARVS
1 mesec pre

Tako je u celom tzv. gradu….

Potop
Potop
2 meseca pre

Meskove junoše.

Miki
Miki
1 mesec pre
Odgovori  Potop

Debilu bih ja objasnio neke stvari.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
2 meseca pre

Nekulturu i osionost neću komentarisati. Njih ignorišem.

Javljam se zbog sećanja na strogu, dobronamernu i od strane učenika veoma poštovanu profesorku koja je pomenuta u tekstu.
Realno, “jaka” trojka kod Nade Pejić je garantovala veći fond znanja od ukupnog znanja (o svemu!) koje poseduje recimo aktuelna ministarka ekologije.