Kako se kreću cisterne sa vodom u Vlasotincu

VLASOTINCE

Dve cisterne sa pijaćom vodom kruže danas Vlasotincem I okolnim mestima, kako bi građani mogli da natoče vodu.

Jutros pre 9h cisterna sa pijaćom vodom leskovačkog “Vodovoda” krenula je od benzinske stanice Knez Petrol u Vlasotincu do ulice 29.novembra, zatim do Doma zdravlja, zgrade opštine, ulice 22.divizije, prema Manastirištu do Boljara i tom maršrutom kružiće u toku dana. Na svakoj od lokacija zadržavaće se po 15 minuta, odnosno onoliko vremena koliko je potrebno da građani koji to žele natoče vodu.

Cisterna vlasotinačkog “Vodovoda” od 9 do 11h je u Kamenici, od 11 do 13h u ulici Mije Milenkovića, Šišavi I Lomnici, a od 14 do 18h u ulici Marka Oreškovića, Orašju, Kukavici, Gložanu, Prilepcu, Batulovcu I Konopnici. Od 18h biće parkirana ispred Doma zdravlja. Broj telefona vozača druge cisterne, koja ide dužom trasom I kroz sela je 063/34 89 83 I putem njega građani mogu da se informišu o trenutnoj lokaciji cisterne. Cisterne će se I sutra kretati navedenim lokacijama.

Zavod za javno zdravlje juče je, preventivno, predložio da se voda iz vlasotinačkog “Vodovoda” ne koristi za piće I pripremu hrane dok tri uzastopna uzorka ne potvrde da je higijenski ispravna. Predlog ove mere usledio je nakon što je bilo prekida u vodosnabdevanju zbog zamućenja vode na vodozahvatu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare