Kako produžiti recepte ako na telefonske pozive u Domu zdravlja ne odgovaraju?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Na pitanje novinara JUGpressa da prokomentariše primedbe građana kojima se dešava da im se niko ne javlja na telefone lekara Doma zdravlja kako bi im produžili recepte, zamenik direktora Doma zdravlja Časlav Nedeljković je rekao da se brojevi izabranih lekara nalaze na sajtu Doma zdravlja.

„Molim da se kaže ko se od izabranih lekara nije javio i to će se rešiti odmah. Ja to prvi put čujem da se dešava. Rok za važenje elektronskog recepta je produžen još tri meseca i sada važi devet meseci. Mislim da tu još nema problema.“

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Boza
Boza
4 godine pre

Direktor Doma zdravlja Časlav Nedeljković nije upoznat ni obavešten da je puno lekara Doma Zdravlja zaraženo, pa se shodno time ne mogu javiti na telefon. To znači da se vidi koliko vladaju situacijom u Domu zdravlja.

jug
jug
4 godine pre

tako je oduvek bilo i bice jos dugo jer je to urodjena nekultura. ne samo u domu zdravlja vec svuda..desava se i da samo podignu i spuste slusalicu, ocigledno da im smeta kad telefon zvoni a oni sede pored i ne zele da se jave, to rade recimo u distribuciju. To je sva ona nekultura i drskost koja kod nas postoji od davnina sto se posla tice jer svi se zaposljavaju ovako ili onako i onda su silni jer su zasticeni i ne dobijaju otkaze zbog toga.