Kako je oštećen auto opštine Medvedja u neradni dan ?

LESKOVAC

U leskovačkoj Policijskoj upravi rečeno je danas JUGpressu da su u subotu pripadnici saobraćajne policije , po prijavi saobraćajne nezgode izašli su na mesto događaja gde su utvrdili da je službeno vozilo „škoda“, vlasništvo opštine Medveđa, kojim je upravljao predsednik opštine Nebojša Arsić, sletelo sa puta.

U ovoj nezgodi niko nije povređen, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta, navodi se u odgovoru policije na pitanje JUGpressa o ovom dogadjaju o kome se mnogo spekuliše na društvenim mrežama u predhodna dva dana.

U zvaničnom odgovoru nije navedeno ali naši izvori navode da je Arsić naveo u izjavi da je pokušao da izbegne psa.

Izvori JUGpressa navode i da je , navodno, policija na licu mesta zatekla i telo psa .

Ako je sve baš tako, nije jasno zašto je ovaj dogadjaj prikrivao čak i u Medvedji ali nije jasno ni gde je nedavno kupljenim službenim vozilom predsednik opštine išao u subotu i da li je taj put bio u interesu opštine i njenih gradjana za šta, po zakonu, može jedino da se koristi službeno vozilo.

Nebojša Arsić juče i danas nije odgovrao na naše terlefonske pozive da bi smo ga lično pitali upravo ovo.

Možda on ima neko suvislo objašnjenje ali ga od njega nismo saznali.

3
Ostavite komentar

avatar
3 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
3 Autor komentara
TokiMilaValentina Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Toki
Gost
Toki

Hvala Gospodu Bogu sto niko nije stradao.Arsić nije upravljao vozilom,steta je ogromna,mora ce sam da je nadoknadi.Takva drskost,alavost,bezobrazluk nije vedjena na ovim prostorima.Lazovcina svetskog ranga,sve je opštinsko uzurpirao i stavio na raspolaganje sebi i svojoj porodici.Bahati Arsić je napravio kilometražu kao da putuje na Mars,njegovo ponašanje je za jednu detaljnu analizu.Arsić i njegova Ceca su već uništili i razorili Medvedju.

Mila
Gost
Mila

Ludilu nikad kraja. Arsić mora da izadje u javnost i objasni gde je bio i ko ga je ovlastio da vozi službeni auto. Štetu treba on da nadoknadi, a ne gradjani.

Valentina
Gost
Valentina

Sta reci za ovog predsednika opstine vise a da nije bezobrazno i uvredljivo. Mislim da je krajnje vreme da da ostavku i da se povuce dok narod nije ustao da ga izbaci iz kancelarije

Проститутки Бишкека