Kako je izgledala javna rasprava o budžetu Leskovca za 2021. : Gradjani dostavljali predloge , gradonačelnik i saradnici pričali šta su radili

LESKOVAC

U skupštinskoj sali Grada Leskovca održana je javna rasprava o Nacrtu budžeta Leskovca za 20212. godinu. Zbog epidemioloških razloga nije bilo moguće organizovati prisustvo građana, ali su oni imali mogućnost da svoje predloge i ideje dostave preko pošte ili u elektronskom obliku. Na ta pitanja su odgovrali gradonačelnik Goran Cvetanović, pojedini članovi Gradskog veća Leskovca i lokalni funkcioneri u čije resore je zadiralo pitanje.

Većina od 20-ak pitanja se odnosila na infrastrukturne probleme a odgovori su se uglavnom odnosili na ono šta je lokalna vlast do sada radila .

Na kraju je Cvetanović rekao da će na sutrašnjoj sednici Gradskog veća biti usvojen Predlog budžeta za 2021. godinu što izaziva sumnju da je ova “javna rasprava” zapravo organizovana tek da se kaže da je bila i da se nijedan predlog, koji su dostavili gradjani, neće naći u predlogu budžeta za narednu godinu.

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Zoki
Zoki
1 mesec pre

Pa sta ste mislili? Da svako sa ulicu pravi budzet. To nema ni u Svajcarsku. Marketing bato.