Kad saobraćajna i komunalna “nisu nadležni”: Parkiranje na trotoaru u centru Leskovca

LESKOVAC

Digao vam je pauk kola dok ste vodili dete kod lekara u Dečji dispanzer zbog visoke temperature?

Digao vam je pauk kola kod ste pomagali komšiji da dodje do lekara u “Starom uredu” ili Domu zdravlja? Ili bilo koju zdravstvenu stanicu?

Digao vam je pauk kola jer ste parkirali u uličici preko puta zadnjeg dela dvorišta škole jer nije bilo nigde slobodnog parking mesta blizu pijace? U subotu, kad škola ne radi, sa obrazloženjem da ugrožavate djake?

Digao vam je pauk kola jer ste ih ostavili u ulićici na par minuta iza biblioteke dok ste otišli da, zamislite, zamenite knjigu? Ko još čita knjige?

Ko vam je kriv, svima vama kojima dižu automobile (trošak od petnaestak hiljada dinara) ili vam ostavljaju “artiške” sa ispisanim kaznama, kad niste od onih za koje saobraćajna i komunalna “nisu nadležni” pa mogu u centru grada, na tritoaru da parkiraju sasvim opušteno.

I bez straha da će doći “pauk”.

Da li da vas podsetimo da i saobraćajna i komunalna policija prima plate od vaših poreza, što znači da ste im svi vi, kojima dižu kola bez pardona i kažnjavaju vas, zapravo poslodavci.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Pertackibot
Pertackibot
2 godine pre

Ma nervoza, urednice, barem danas ne 🙂
Srećan rođendan i želim Ti sve najbolje.

Jadranka
Jadranka
2 godine pre

Na vlasti su seksualni manijaci, zlostavljači, potvrđeni porodični nasilnici. Šta onda očekujete? Pravdu i poštenje u Leskovcu? Da je pravde ne bi bili na vlasti, a da je poštenja bili bi iza rešetaka!

Dejan
Dejan
2 godine pre

Ko sme na gazdu u Leskovac da digne džip. Mamu im seljacčku jebem ja.

Jelena Jovanović-Stojanović
Jelena Jovanović-Stojanović
2 godine pre

A ko je nadležan za izloge na trotoarima?
Ili je ovo dozvoljeno i regularno?

inbound2268182096561593609.jpg
Smenite ga
Smenite ga
2 godine pre

Nema potrebe pisati vise o ovim prekrsajima. Ceo problem potice od nacelnika policije koji nema sirinu za taj posao.,,Postavljen je kao veran naprednjak i to je sve ….